Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

Isolering af krybekælder

Krybekældre findes ofte i huse, som er bygget før 1970'erne. De fleste krybekældre er ikke særligt godt isolerede. Der slipper derfor meget varme ud gennem en krybekælder - helt op til en tredjedel, hvis krybekælderen ikke er tæt og velisoleret.

Det kan blive problematisk og blive dyrt i varmeregning – isolering af krybekælder kan være løsningen på problemet. Du kan let få styr på denne problematik, hvis du vælger en hurtig og effektiv isolering af krybekælder med Papiruld som isoleringsmateriale.

Hos Papiruld Nordsjælland tilbyder vi isolering af krybekælder i Allerød, Gribskov, Halsnæs, Helsinge, Hillerød, Hørsholm eller omegnen heromkring. Vi har hovedsæde i Hillerød og hjælper med isolering af krybekælder i hele Nordsjælland.

Hurtigt overstået isolering af krybekælder

Når vores isolatør skal isolere din krybekælder, kan du se frem til en proces, der er overstået på en enkelt dag. Vi benytter os af en blanding af Papiruld og lim, som let kan sprayes på med en slange. Denne blanding sprayes på loftet nede i krybekælderen, så du får en varm tyk dyne lige under dit gulv. Denne dyne sikrer, at du fremover har varme stuegulve at gå på. 

Når vi sprayer Papiruld på undersiden af din krybekælder, pakker den sig tæt sammen og smyger sig tæt ind til spær og udfylder små hulrum, som skaber utætheder. Papiruld er nemlig et isoleringsgranulat, som gør det nemt at påføre med et ekstremt effektivt resultat. Det er let at udføre - selv på større områder. 

Kontakt for information

Hvis du har brug for uddybende information eller et godt tilbud om isolering af krybekælder, så kan du roligt kontakte os. Du kan fange os på 48 14 11 88 eller info@papiruld-nordsjaelland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det siger vores kunder om os.