Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

Loftisolering

Loftisolering med Papiruld er et fantastisk alternativ til isolering med mere klassiske materialer. Når man benytter sig af Papiruld til loftisolering, nyder man godt af Papirulds gode egenskaber som fx den gode isolerende effekt, at det er fugttransporterende og kan anvendes uden brug af dampspærre.

Det er årsagen til, at Papiruld er et særligt eftertragtet materiale til loftisolering, som både kan bruges både ved efterisolering af eksisterende huse og isolering af nybyggeri.

Nordsjællands foretrukne til loftisolering

Papiruld Nordsjælland udfører loftisolering i hele Nordsjælland, herunder Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Allerød, Helsinge og Hørsholm. Du kan derfor altid tage kontakt til os, hvis du ønsker papirisolering i dette område.

Vi er ofte kun én dag om at udføre en loftisolering. Det skyldes, at Papiruld er et isoleringsgranulat, som let blæses ud på alle lofter - der er ingen besværlig tilskæring som ved isoleringsmåtter - og dét forkorter arbejdsprocessen med Papiruld gevaldigt. Derfor er du aldrig særligt langt fra at kunne få isoleret eller efterisoleret dit loft med Papiruld.

Fremgangsmåden med Papiruld

Papiruld blæses let udover det ønskede loftareal. I og med at Papiruld er et granulat, fordeles det nemt i ud på loftet, og i bygningskonstruktionens hulrum og sprækker mellem spær. Dette er også relevant, når man skal isolere omkring ventilationsrør og lignende – Papiruld fordeler sig fint omkring disse, så du får en tætpakket isolering, uden risiko for kuldebroer. 

Ønsker du et tilbud på loftisolering i Nordsjælland, så kontakt os på 48 14 11 88 eller på info@papiruld-nordsjaelland.dk. 

Det siger vores kunder om os.