Ring og få et godt tilbud på 48 14 11 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

Hulmursisolering

Hvis du oplever områder i din bolig, hvor du kan mærke træk og kold luft, så er der højst sandsynligt kuldebroer i din hulmur. Det kan nemt løses ved en hulmursisolering af dit hus.

Hos Papiruld Nordsjælland bruger vi Papiruld til vores isoleringsopgaver, fordi det er suverænt sammenlignet med andre isoleringsmaterialer, hvilket du kan læse mere om ved at klikke på menupunkterne i toppen.

Du kan få foretaget hulmursisolering:

  • Hvis du skal til at bygge nyt hus og der skal isoleres,
  • Hvis der ingen isolering er i hulmuren i forvejen.
  • Hvis du vil optimere din eksisterende hulmursisolering og få fyldt alle huller ud, som skaber kuldebroerne.

Papiruld gør underværker i de fleste ældre huse, hvor isoleringen er mangelfuld eller er sunket sammen.

Den praktiske fremgangsmåde ved hulmursisolering

Når du har bestilt en hulmursisolering igennem Papiruld Nordsjælland, kan du se frem til en hurtig og effektiv proces. Papiruld er let at arbejde med, så isoleringen kan overstås på ½-1 dag. Hulmursisolering foregår ved, at der bores små huller i din mur. Vi tilslutter en slange til hullerne ét af gangen, hvorigennem der blæses Papiruld.  

Når Papiruld blæses ind i en hulmur, hvor der allerede eksisterer isolering, presses den eksisterende isolering op ad muren. Dermed fyldes alle områder i hulmuren, som mangler isolering. På den måde lukkes eventuelle kuldebroer, og du får et dejligt varmt hjem med en lavere varmeregning.

Nordsjællands isolering

Hvis du ønsker isolering i Nordsjælland, så udfører vi hulmursisolering i bl.a. Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Allerød, Helsinge, Hørsholm og omegn. Send os en mail på info@papiruld-nordsjaelland.dk eller ring til os på 48 14 11 88.

Vi rådgiver dig gerne, så du kan træffe din beslutning om hulmursisolering på et godt grundlag. Hvad enten du skal have isoleret fra bunden af, eller om du skal have efterisoleret dit hus, så glæder vi os til at være din samarbejdspartner!

Det siger vores kunder om os.